top of page

Ydelser

 

Det er altid svært at opstille et detaljeret katalog over ydelser - jeg tror nemlig på, at det er vigtigt at drøfte valg af indsats sammen, og dermed sikre, at vi er et godt match til lige netop den opgave, der skal løses.

Indsatsen skal tale ind i den udviklingsproces, der allerede er igang og derfor er det sjældent færdigstrikkede indsatser, der dur. Jeg foreslår derfor altid, at vi sammen drøfter, hvad der er den ønskede fremtid for jer og sammen tilrettelægger en proces for det samlede forløb

I mit arbejde med udviklingsindsatser i form af organisationsudvikling, ledelsessparring eller team og medarbejderudvikling tager jeg afsæt i Den Løsnings Fokuserede Tilgang - LØFT.

Det skal forstås som en understregning af, at min nysgerrighed altid ligger hos den anden. Det vil altid være den anden, der er eksperten på netop sit arbejdsområde, mens jeg som coach kan understøtte processerne og  umagen med at lykkes med netop det, som den anden ønsker, håber og drømmer om.

 

Der er altid en løsning - og oftest kræver det ikke andet end vilje og kreativitet for at kunne lykkes. Netop derfor må det altid starte med en dialog om håbet og drømmene. Hvis vi kan finde hinanden der, så er der al mulig god grund til at tro på, at vi kan skabe noget godt sammen.

Skærmbillede_2022-04-15_100911a-removebg-preview.jpg
1651767718244.jpg
DSC_1036d.JPG

"Vi var et relativt nyt ledelsesteam, og skulle i gang med  større udviklingsproces. Vi havde masser af ideer hver især, men også brug for at lære hinanden mere at kende for bedre at kunne koble os på hinandens overvejelser.  Vi mødtes med Anette tre gange og gennem dialog og forskellige processer oplevede vi at finde fælles fodslaw og også få tænkt medarbejdernes ønsker og forventninger med ind i vores overvejelser. Anette arbejder meget eksemplarisk, så der var masser vi kunne tage direkte med os og hurtigt få sat gang i en udviklingsproces for alle "
                                                  Leder af PPR

bottom of page