top of page
Skærmbillede 2022-04-15 094154b.jpg

"Vi skulle i gang med en større udviklingsproces og havde masser af ideer og fokuspunkter for det, vi gerne ville opnå. Alligevel var det ind imellem svært at blive enige og få skabt en god ramme for alt det, vi drømte om. I den forbindelse tog vi kontakt til Anette og oplevede, at det i dialogen blev nemmere for os  at løfte os og se processen fra flere sider, så vi også fik tænkt medarbejdernes og borgernes perspektiver tydeligere med. På baggrund af dialogen fik vi sammen designet en fantastisk proces, hvor Anette bidrog konstruktivt og kreativt og hvor der samtidig var masser af plads til at vi som ledelse trådte i karakter og medarbejderne fik både ro og lyst til at tage på rejsen sammen med os"

                                              Leder af PPR

Skærmbillede 2022-04-15 100911a.jpg

"Det er så inspirerende at deltage. Man kan tydeligt høre, at du ved en masse om organisationsudvikling, om ledelse og ikke mindst om, hvordan man arbejder med at skabe sammenhæng i udviklingsarbejdet.

Jeg hører også, at der ligger en kæmpe indsats bag den udvikling, du beskriver. Og så er det tydeligt, at du har et særskilt talent for personaleledelse, og både har høje forventninger samt blik for trivslen såvel som fagligheden - og på den baggrund lykkes med at skabe et arbejdsmiljø, hvor 2+2 = 10"

                                                     Teamleder

Skærmbillede 2022-04-15 100911a.jpg

"Det er  modigt at stille sig op blandt en stor flok af PPR-ledere med budskabet om, at PPR skal løfte blikket og fokusere mere på læringsmiljøerne og samarbejdet med skoler og dagtilbud, end på egen ekspertise og en fastholdelse af praksis i form af eksempelvis indstillinger, testning af børn,  og PPV´er, hvis vi skal inkludere flere børn. Men når du samtidig kan dokumentere, at i er lykkedes i jeres kommune - ja, så giver det jo stof til eftertanke"

                                      Direktør i Børn og Unge

"Tusind tak for i dag.  Det var vildt inspirerende, vi fik rigtig mange gode pointer med hjem og personligt er jeg helt vild med din tilgang og din tydelighed. Jeg er sikker på, at det - med dine egne ord - har gjort en forskel!"

                                                  Forvaltningschef

Skærmbillede 2022-04-15 100911a.jpg

"Det er en fornøjelse at opleve en chef, der har så stærkt et overblik og er så god til at sætte tydelig retning og har skarpt fokus på at lede. Forløbet læner sig ind i alle dine erfaringer og giver fornemmelsen af, at du både har en tydelig strategi, og samtidig har fingeren på pulsen, søger feedback og følger op indtil det hele sidder i skabet"

                                            Chef i Børn og Unge

Skærmbillede 2022-04-15 100911a.jpg

"Det er jo ikke noget nyt at snakke om inklusion og samarbejdet omkring at skabe inkluderende læringsmiljøer for alle børn. Men det er første gang, at jeg har oplevet, at det var mere end en masse ord. Du har et super overblik over hele børne- og ungeområdet, det er tydeligt at du har mange års erfaring fra PPR og skole og dagtilbudsverden, og det gør, at dine indspark er både inspirerende og troværdige og ligner noget, jeg kan genkende fra min egen hverdag. Tusinde tak for nogle fantastiske dage - med din inspiration og høje energi føler jeg mig klædt på til at komme i gang med det kæmpe arbejde, der ligger foran os"

                                          Medarbejder i PPR 

                                                     

Skærmbillede 2022-08-17 013500.jpg
bottom of page