top of page

Creating        Solutions

Together

Skærmbillede 2022-04-15 100911a.jpg

       "At gøre en forskel - der gør en forskel

 

                                                                                                       Steve de Shazer

At skabe forandring fordrer, at vi med Steve de Shazers ord, for alvor "gør en forskel, der gør en forskel" - altså at udviklingsarbejdet aktiverer og forpligter alle, og at vision og ambition står helt skarpt, så alle kan se meningen

med det, vi skal i gang med sammen og har de samme ønsker til en foretrukken fremtid.

                    
Mange medarbejdere har erfaringer med udviklings- og forandringsprojekter med fine ord og store planer, som ikke gav rum til medarbejdernes bidrag. Når man ønsker at skabe forandring, er det vigtigt at tage afsæt i en fælles drøm, hvor alle ved, hvad meningen er, hvilken forskel det vil betyde for oplevelsen af, at lykkes med opgaven og samtidig oplever, at de er vigtige bidragydere. Det skaber engagement og plads til den faglighed, som medarbejderne identificerer sig med og som udgør kernen i deres egen ambition om at gøre en forskel for de borgere, kunder eller samarbejdspartnere, de møder i deres daglige arbejde. Og det gør en positiv forskel for den service borgere og samarbejdspartnere oplever.

Det er sjældent de store forandringer, der "gør en forskel, der gør en forskel". De vigtigste processer er dem, hvor en lille forskel gør en stor forskel, fordi den viser medarbejderne vejen til, hvordan de kan bringe deres kompetencer i spil og skabe åbninger for nye refleksioner og erfaringer med, hvad der egentlig skaber rum for forandring. Derfor er den løbende dialog omkring organisationens mål, hvad det er, vi er sat i verden for samt en stærk bevidsthed omkring politiske mål samt stadig udvikling af professionsforståelse og -kompetence,  afgørende for medarbejdernes mulighed for at bidrage konstruktivt og skabe gode resultater.

 
Jeg tilbyder både ledersparring, organisationsudviklingsforløb samt supervision og undervisning til ledere og medarbejdere, enkeltpersoner og teams. Uanset hvilken indsats, der vælges, er der tale om særligt tilrettelagte forløb, så det passer til netop den forandring, der er ønsket. Kort sagt - det handler om at have fokus på den ønskede fremtid og derefter gøre præcist det, der er nødvendigt og passende i forhold til den forandring, der ønskes, og som virker i den konkrete organisation.

Skærmbillede 2022-05-10 211902.png
Skærmbillede_2022-04-15_100911a-removebg-preview.jpg
bottom of page